Redblue, IT professionals

over redblue

Opdrachten

Medewerker is uitgangspunt

Als we voor elkaar kiezen dan is dat een weloverwogen keuze. We gaan dan voor de lange termijn. We sluiten in principe dus een arbeidsovereenkomst af voor onbepaalde tijd.

We zoeken een opdracht die past bij een medewerker en niet andersom. Voor professionals die nieuw zijn bij RedBlue klinkt het vaak spannend. Maar RedBlue heeft voldoende ervaring in de branche. Voor senior IT professionals vinden wij altijd passend werk.

Samenwerking management

Het management is verantwoordelijk voor het vinden van een passende opdracht. Wat een passende opdracht voor jou inhoudt, dat bespreken we vooraf. Dat is maatwerk. Het management zal zeker blij zijn als je zelf met ideeën voor opdrachten komt, maar dat is niet verplicht. Het management kan jou niet verplichten een opdracht te accepteren.

Opdrachten

Wij ondersteunen zowel eindgebruikers als system integrators bij hun projecten. We doen dat direct of als het niet anders kan via een intermediair. Voorwaarde in alle gevallen is dat de opdracht past en het tarief juist is.

Reistijd

Reistijd is altijd een heikel onderwerp. Bij RedBlue niet. En eigenlijk is het ook niet zo moeilijk. Als je in de detachering werkt, moet je rekening houden met een uur reistijd enkele reis. Zeker in de Randstad. We adviseren om niet meer dan anderhalf uur enkele reis te hanteren. Overigens vinden klanten dat vaak ook geen goed idee. In een uiterst geval en als een professional het zelf graag wil, kan in een hotel overnacht worden. RedBlue regelt dat en neemt de kosten voor haar rekening.

Beschikbaarheid

Professionals bij RedBlue zijn in principe altijd op opdracht. Maar als je bijvoorbeeld net in dienst komt, kan het voorkomen dat je niet direct een opdracht hebt. Je kunt je tijd dan zelf indelen. We verwachten wel van je dat je de hele dag telefonisch bereikbaar bent om verkregen opdrachten met elkaar door te spreken. Tenslotte moet je beschikbaar zijn om binnen 24 uur op intake te gaan.