Redblue, IT professionals

over redblue

Welkom

RedBlue

RedBlue is een IT consultancybedrijf. Ons team bestaat uit rood en blauw gekleurde IT professionals. Rood staat voor onze Oracle expertise en blauw voor de SAP expertise. Sinds de oprichting in juni 2008 maakt het bedrijf een gedegen groei door en is inmiddels een bekende speler binnen de branche.

IT

De IT markt is groot. RedBlue focust zich op een klein, maar belangrijk deel van deze markt. Binnen de deelmarkt van SAP en Oracle dienstverlening detacheert RedBlue alleen SAP en Oracle Consultants op projecten van toonaangevende organisaties in Nederland.

Omdat SAP en Oracle applicaties in alle branches gebruikt worden, sluit RedBlue geen branches uit. RedBlue voert opdrachten uit voor gebruikersorganisaties, system integrators en gelijkgestemde collega detacheringsbedrijven.

Professionals

RedBlue professionals hebben minimaal tien jaar ervaring met SAP of Oracle binnen gebruikersorganisaties of op grote projecten. RedBlue professionals zijn personen die inmiddels dermate overtuigd zijn van hun expertise dat zij een stap naar meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebben ondernomen. Werkzaamheden worden daarbij nog steeds uitgevoerd vanuit een veilig vast dienstverband.

Bij RedBlue zijn medewerkers gewend om hun professionele ontwikkeling zelf te bepalen. Zij hebben al hun commerciële en administratieve zaken gedelegeerd aan RedBlue en delen voor een groot deel mee in de omzet. Hierdoor kan de professional zich volledig richten op de opdracht en de vrije tijd gebruiken waar het voor bedoeld is. Deze IT professionals zijn van nature en door het bedrijfsmodel zeer gemotiveerd, betrokken en nemen duidelijk hun verantwoordelijkheid.