Redblue, IT professionals

over redblue

Missie

Openheid

RedBlue is een organisatie waar openheid, plezier, professionaliteit en specialisatie centraal staan. In een open en zakelijke sfeer, brengt RedBlue een team van senior SAP en Oracle Consultants op basis van hun expertise en ambities op passende opdrachten bij toonaangevende organisaties in Nederland.

Om dit te realiseren breidt RedBlue haar netwerk continu uit met professioneel ingestelde Consultants en vooruitstrevende projectverantwoordelijke organisaties.

Delen

Het plezier van slim en succesvol zaken doen, delen we graag samen. Dit doen we op reguliere basis middels informele evenementen met opdrachtgevers en medewerkers.

Ook de financiële voordelen van het ondernemingsmodel van RedBlue worden gedeeld. RedBlue richt de dienstverlening naar medewerkers in op basis van de primaire behoeften van senior Consultants. Hierdoor wordt op onnodige overheadkosten bespaard. Met als gevolg dat opdrachtgevers een juiste prijs betalen, medewerkers in hoge mate mee kunnen delen in de omzet en het bedrijf als degelijke basis kan fungeren.