Redblue, IT professionals

over redblue

MidLance ®

MidLance ® - voor senior professionals

Voor senior professionals die uitgegroeid zijn bij de reguliere IT bedrijven of freelancers die vinden dat het ondernemen net te veel verantwoordelijkheid en risico met zich meebrengt, biedt RedBlue het MidLance ® model.

Zoals de naam al aangeeft, behelst MidLance ® een ondernemings- en beloningsmodel dat het midden houdt tussen een vast dienstverband en freelancen.

Kort gezegd betekent dit dat de medewerker een vast dienstverband heeft met een marktconform basissalaris en daarnaast een flinke bonus voor ieder gewerkt uur, die maandelijks wordt uitgekeerd. Bereken met onze Salariscalculator wat dit in jouw situatie betekent.

Op het gebied van de secundaire arbeidsvoorwaarden is er weinig verschil met reguliere dienstverbanden. Wel hebben medewerkers in grotere mate invloed op de keuze van een opdracht, het tarief, het soort vervoer, opleidingen e.d.

MidLance ® - de pure vorm

MidLance ® werkt alleen zoals het bedoeld is, indien het in de pure vorm wordt gehandhaafd. Verschillende bedrijven hebben geprobeerd de constructie te adopteren, maar vervallen al snel weer in de sfeer van een regulier dienstverband.

Andere bedrijven hanteren feitelijk bonus-malus constructies, waarbij het altijd onzeker blijft wat het werkelijke inkomen wordt. Het echte risico ligt dan uiteindelijk toch weer bij de medewerker en dat vinden wij geen kunst. Wij doen het anders.

RedBlue is eigenaar van MidLance ®, heeft ruime ervaring met deze constructie en heeft zich tot doel gesteld de originele vorm te hanteren en te handhaven

MidLance ® - een geregistreerd handelsmerk van RedBlue

MidLance ® is populair en dat resulteert helaas steeds vaker in onrechtmatig gebruik van deze naam. Houd er rekening mee dat de daadwerkelijk geboden modellen de lading niet dekken van MidLance ® zoals RedBlue dit bedoelt.

MidLance ® is een geregistreerd handelsmerk van RedBlue IT Professionals B.V. beschermd onder inschrijvingsnummer 0850736. Door het gebruik van de naam MidLance ® zonder schriftelijke toestemming van RedBlue IT Professionals B.V., wordt er inbreuk gepleegd op deze rechten.