Redblue, IT professionals

over redblue

Ervaring

Professional

RedBlue professionals hebben zo'n tien jaar ervaring opgedaan binnen grote IT projecten op het gebied van SAP of Oracle. Zij ondersteunen opdrachtgevers op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en beheer. Analyse en projectmanagement zijn niet onze speerpunten. RedBlue professionals blijven liever iets dichter bij de techniek werken. Door onze ervaring zullen we echter wel geregeld een voortrekkersrol binnen projecten vervullen.

Management

Het management heeft meer dan tien jaar ervaring in de IT branche. In die jaren heeft zij een groot en hecht netwerk van opdrachtgevers en professionals opgebouwd. De opdrachtgevers zijn grote eindgebruikers van SAP en Oracle, maar ook de grotere IT detacheringsbedrijven met projectverantwoordelijkheid. Van het netwerk met professionals willen sommigen geheel zelfstandig opereren en anderen maken liever gebruik van onze MidLance© constructie.

Maatwerk en snelheid

Als we zaken doen, hanteren we als geen ander de ethische normen die zo belangrijk zijn in deze branche. Wij weten dat maatwerk en snelheid belangrijk zijn en dat alleen open en eerlijk zaken doen, zoden aan de dijk zet.