Redblue, IT professionals

over redblue

Opdrachten

Vooraanstaande aanvragen

Er wordt getracht om vooraanstaande aanvragen van onze klanten in te vullen met gekwalificeerde externe medewerkers. Opdrachtgevers van RedBlue zijn gevestigd in het gehele land. De meeste projecten spelen in de Randstad, maar ook in de andere delen van het land hebben we contact met diverse opdrachtgevers.

Alle opdrachten die in Nederland spelen

We doen zaken met grote eindgebruikers en hebben een samenwerkingsverband met een aantal grote projectverantwoordelijke IT bedrijven. Door haar netwerk is RedBlue in principe in staat om zaken te doen op alle opdrachten die er in Nederland spelen. Het is de kracht van het zeer ervaren accountmanagement om op het juiste moment bij de juiste persoon aan te kloppen.

Direct of indirect

Natuurlijk doen we dan het liefst direct zaken met de eindklant of de organisatie met de projectverantwoordelijkheid. Maar als het niet anders mogelijk is en de opdracht perfect past, dan is voor ons maximaal één extra schakel in de keten aanvaardbaar, mits de relatie met die opdrachtgever heel goed is, er een reële marge haalbaar is en de externe professional hiermee akkoord gaat. Hier maken we vooraf graag duidelijk afspraken over.