Redblue, IT professionals

over redblue

Normen en waarden

Leven en laten leven

De core business van RedBlue is detachering van haar professionals die in vaste dienst zijn. Vanwege ons gedegen netwerk met ervaren externe professionals en de extra vraag van onze klanten, huren we ook geregeld gekwalificeerde externe professionals in. Daar wil RedBlue natuurlijk aan verdienen, maar winstmaximalisatie is hierbij niet het doel. We willen leven, maar ook laten leven.

Marges

We werken dus met een marktconforme of zelf iets lagere marges. Een externe professional deelt mee in het succes als hij tegen een goed tarief geplaatst wordt. We verwachten ook medewerking als een tarief niet gehaald kan worden. De inzet kan alleen een succes worden als de medewerker, de klant en RedBlue bij de start van de opdracht tevreden zijn. Hiertoe is een open, eerlijke en directe communicatie erg belangrijk.

Afspraak is afspraak.

Externe medewerkers opereren uit naam van RedBlue bij onze klanten. Daarom zullen we voor een aanbieding aan onze klant eerst een opdracht doorspreken en gedegen afspraken maken over ambities, beschikbaarheid, exclusiviteit en verdiensten. Deze afspraken zijn van levensbelang in onze business en voor de relatie met elkaar. Afspraak is afspraak. En we laten ons door de snelheid van deze business niet verleiden om dit niet goed te doen.